Open dag locatie Garmerwolde

Zorgboerderij Noorddijker Staete heeft diverse locaties waar mensen kunnen deelnemen aan dagbesteding. Eén van die locaties is Garmerwolde. Op 8 december organiseren wij een open dag op deze locatie voor belangstellenden. Zo kunt u kennismaken met de mogelijkheden die Noorddijker Staete mensen met bepaalde beperkingen biedt.

Demonstratie

Tijdens de open dag worden ook diverse artikelen gepresenteerd die door mensen uit de dagbesteding zijn gemaakt. Het gaat vooral om tuinmeubelen van steigerhout en bloembakken van steigerhout. Maar ook kerstdecoratie en -artikelen ontbreken niet nu de feestdagen weer voor de deur staan.

U bent van harte welkom. Voor koffie, koek en erwtensoep wordt gezorgd!

Locatie:
Grasdijkweg 31a
Garmerwolde
Van 10.00 tot 16.00 uur.

Over ons

Noorddijker Staete is een zorgboerderij waar dagbesteding wordt aangeboden voor mensen die te maken hebben met autisme of een daaraan verwante stoornis. Voor iedere deelnemer wordt gezocht naar een dagbesteding die past. Verder lezen...

Producten uit de streek

Het verbouwen van groenten en fruit is een belangrijke vorm van dagbesteding op de zorgboerderij. De producten zijn biologisch en worden op ambachtelijke wijze gezaaid, gepoot en geoogst. De producten worden verkocht in het groentewinkeltje.