Open huis, zaterdag 5 november 2016

Aan de rand van de stad Groningen, midden in de natuur, vind je onze dagbesteding Noorddijkerstaete. Een plek waar we jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een autisme verwante stoornis een zinvolle en leerzame invulling van de dag kunnen bieden waarbij we uitgaan van de mogelijkheden die ieder mens heeft

Op zaterdag 5 november 2016 openen we onze deuren! Kom je ook? Het programma begint om 13.00uur en eindigt om 16.00uur.

Ons open huis was een groot succes, we mochten ruim honderd mensen welkom heten op onze dagbesteding.

De dierenweide met uiteraard onze Babe de varken in een hoofdrol, de dames sikkema de geiten,  nellie de schaap en de 4 konijnen is versierd en heeft een naam gekregen:

de MELLEWEIDE. De vorige eigenaren hadden de eer om het bord te onthullen.

Enkele plaatsen vrij ter dagbesteding

Op het moment zijn er weer enkele plaatsen vrij, voor mensen die behoefte hebben aan dagbesteding op onze zorgboerderij Noorddijker Staete.

Ken je iemand voor wie Noorddijker Staete een uitkomst zou kunnen bieden, neem dan gerust contact op of geef onze contactgegevens door aan diegenen die er mogelijk geïnteresseerd in zijn:

Noorddijkerweg 24-b-2
9734 AT Groningen
06-51171638
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer up-to-date informatie zie ook onze Facebook-pagina www.facebook.com/noorddijkerstaete of via Twitter https://twitter.com/NStaete

Open dag locatie Garmerwolde

Zorgboerderij Noorddijker Staete heeft diverse locaties waar mensen kunnen deelnemen aan dagbesteding. Eén van die locaties is Garmerwolde. Op 8 december organiseren wij een open dag op deze locatie voor belangstellenden. Zo kunt u kennismaken met de mogelijkheden die Noorddijker Staete mensen met bepaalde beperkingen biedt.

Lees meer

Over ons

Noorddijker Staete is een zorgboerderij waar dagbesteding wordt aangeboden voor mensen die te maken hebben met autisme of een daaraan verwante stoornis. Voor iedere deelnemer wordt gezocht naar een dagbesteding die past. Verder lezen...

Producten uit de streek

Het verbouwen van groenten en fruit is een belangrijke vorm van dagbesteding op de zorgboerderij. De producten zijn biologisch en worden op ambachtelijke wijze gezaaid, gepoot en geoogst. De producten worden verkocht in het groentewinkeltje.